Brezplačna delavnica Iz jeze v svojo moč

Občutek nemira in nemoči, ki se pogosto izrazi skozi jezo, se pojavi takrat, ko so naše osebne meje (močno) prekoračene ali ko čutimo, da se dogaja krivica. Četudi vzrok za takšno počutje v prvi vrsti izhaja globoko iz podzavesti, pa je možno svojo podzavest tudi prelisičiti, jezo pa preobraziti v odločnost.

Kako prelisičiti jezo, da nas le ta ne prevzame?
Kakšen je tvoj odnos do jeze?
Je res možno iz jeze stopiti v svojo moč?
Kako obvladam jezo preden ona obvlada mene?

Na brezplačni delavnici odgovorim na nekatera vprašanja o tem, kako na konstruktiven in kreativen način prelisičiti jezo, da se le ta razblini v nekaj minutah ali vsaj ne eskalira v vsej svoji moči. Če te tema zanima, se mi s prijavo spodaj pridruži na brezplačni delavnici o jezi, kjer bom tudi na kratko predstavila poglobljen program z naslovom “Iz jeze v svojo moč”.

Moje pristop je usmerjen k odpiranju srca, saj preko srčne inteligence vzpostavimo pristen stik z najbližjimi, s tem pa tudi bolj srčne in radostne odnose. Ker so konflikti in jezne reakcije pogosto prisotne v družinskem vsakdanu, sem se odločila na enem mestu zbrati najbolj učinkovita orodja, s katerimi znova vzpostavimo družinsko harmonijo ter poglobimo stik s seboj, s partnerjem in z otroci. Pridruži se mi, če želiš v praksi preizkusiti kreativne načine za soočenje z jezo in konflikti.

Kdaj in kje?

Termin za brezplačna delavnica “Kako prelisičiti jezo?” bo znan kmalu. Če želiš biti obveščen o datumu brezplačne delavnice, se prijavi na Souling novice (obrazec najdeš na dnu strani). 

Srečanje bo potekalo v živo preko FB zaprte skupine. Preko spodnjega obrazca se lahko prijaviš na delavnico, jaz pa ti bom na tvoj elektronski naslov poslala povezavo do FB skupine, kjer bo delavnica potekala.

Prijava

Za prijavo na delavnico izpolni spodnji obrazec, kamor vpišeš svoje ime in kontakt za obveščanje, nato pa po elektronski pošti prejmeš povabilo v zaprto FB skupino, kjer se nam pridružiš.

Jaz se že veselim!

Čudovit dan ti želim,
Ana Grbec