INTUITIVNA VZGOJA

VZGOJA IZ SRCA

  

Hrepenenje vsakega človeka je biti ljubljen. Ljubiti sebe in drugega pa ni stvar razuma in logike, ampak je kvaliteta občutenja in doživljanja en drugega. Večina ljudi ima danes občutek, da niso bili ljubljeni, pogosto imajo kljub našim prizadevanjem takšen občutek tudi naši otroci. Vzgoja iz srca nam omogoča, da prepoznamo svoja in otrokova najgloblja hrepenenja in lažje najdemo način, kako uslišati in nagovoriti te notranje potrebe z (bolj čisto) ljubeznijo in spoštovanjem.

Vzgoja iz srca odpira vrata občutkom, čustvom, izkušnjam, doživljanju in doživetjem vsakega v družini ter nas vrača v polje prisotnosti, pristnih odnosov in notranje moči, s katero negujemo sebe in svojega duha. Vzgoja iz srca je predvsem intuitivna, ob čemer končno spoznamo, da je intuicija tista spregledana moč vsake mame, ki ji omogoča, da se z vsakim otrokom poveže na način, ki je zanju pravi.

Vsak otrok je drugačen, vsak otrok je svoj. Vsak otrok na svoj način vabi svoje starše, da zmorejo preseči svoje avtomatske odzive, odprejo svoje srce ter da razširijo svojo zavest. Občutek v srcu nam pokaže pot, kako vsakega od otrok na svoj način sprejeti takšnega kot je in ga podpreti v skladu z njegovimi potenciali.
 
Vzgoja iz srca nas nagovarja iz več razsežnosti; ne ukvarja se več le z razumskimi koncepti vzgoje in tem, kaj je prav in kaj narobe, ker vzgoja nikoli ni in ne bo črno bela. Intuitivna vzgoja odpira portal srca mame in očeta, da ob čutenju sebe in v povezanosti s seboj svoje otroke vzgajamo predvsem skozi srce – bolj srčno, ljubeče, čutno, pa tudi bolj samostojno in suvereno. Starši otroke z zgledom in svojo energijo učimo svoje otroke, kako biti srce v vsakdanjem življenju, da bojo tudi sami kasneje v življenju znali delovati iz notranje moči in poiskati modre odločitve v sebi. 
 

Na področju intuitivne vzgoje otrok te podpiram z individualnim delom na posvetu z menoj ali preko različnih spletnih programov. V kolikor želiš usvojiti temelje pristne komunikacije, ki predstavlja osnovo za nadaljnje delo, se pridruži spletnemu programu Temelji pristne komunikacije. V kolikor se soočaš z rednimi in močnimi konflikti ter prisotnostjo jeze v družini pa se pridruži spletnemu programu Iz jeze v svojo moč.

Wauuuu!!! Tocno to. Imas kaksen blog? Kje si to vse pobrala?
Jaz sem dosti brala in raziskovala točno v tej smeri.
Ampak tako avtentičnega in direktnega odgovora »all in one« pa nisem še zasledila.
Kako ti je uspelo vse to združit in obvladovat. Svaka čast! Imaš talent!

Irena