Brezplačna delavnica o pristni komunikaciji

Med družinskimi člani se ustvarijo najbližji in najbolj intimni odnosi, kjer pa je za medsebojno razumevanje ključna odprta in iskrena komunikacija. Kadar ni prave komunikacije, tudi ni pravega odnosa in stika med družinskimi člani.

Starši, ki hodijo po poti zavestnega življenja kmalu spoznajo, da besede niso samo besede in da komunikacija v odnosih vključuje veliko več kot samo sporazumevanje s besedami. O pomenu naših misli, čustev in občutkov ter kako pomembno je preliti vse troje skozi besede na usklajen način bom spregovorila na brezplačni delavnici o pristni komunikaciji.

Moje pristop je usmerjen k odpiranju srca, saj preko srčne inteligence vzpostavimo pristen stik z najbližjimi, s tem pa tudi bolj srčne in radostne odnose. Ker se v komunikaciji med odraslimi in z otroki pogosto pojavljajo šumi in nesporazumi, sem se odločila pripraviti delavnico o pristni komunikaciji v družini. Novo znanje in praktični primeri ti bodo pomagali da znova vzpostaviš občutek povezanosti z družinskimi člani in poglobiš stik s seboj. Pridruži se mi, če želiš nadgraditi svoj način sporazumevanja s seboj in z drugimi.

Kdaj in kje?

Brezplačna delavnica o pristni komunikaciji bo v letu 2022 zopet potekala v živo preko FB zaprte skupine predvidoma v maju in juniju 2022. V kolikor želiš biti obveščen/a o datumu brezplačne delavnice, se prijavi na Souling novice (obrazec za prijavo najdeš v nogi spletne strani).

 

Preko spodnjega obrazca se lahko prijaviš na delavnico, jaz pa ti bom poslala vabilo, ko bom razpisala termin za delavnico.

Prijava

Za prijavo na delavnico izpolni spodnji obrazec, kamor vpišeš svoje ime in kontakt za obveščanje, nato pa po elektronski pošti prejmeš povabilo v zaprto FB skupino, kjer se nam pridružiš.

Jaz se že veselim!

Čudovit dan ti želim,
Ana Grbec