SOULING TERAPIJA
 

NA SOULING TERAPIJI SE SREČAVA V SRCU

 

Kako poteka Souling terapija?

Souling terapija združuje dve ključni sestavini za osebni preboj: intuitivni pogovor (coaching) in energijsko terapijo.

Souling terapija v prvem delu običajno vključuje pogovor, kjer mi zaupaš svojo situacijo, s katero se soočaš in verjetno ne najdeš pravega izhoda iz nje. Tekom pogovora že prejmem in predam določene razlage in uvide v situacijo samo, kar ti omogoča, da na situacijo pogledaš s širšega zornega kota in z višje ravni zavesti. Poleg tega se že v prvem delu pogosto pokažejo konkretne ideje, kako v vsakdanjem življenju pristopiti k problemu z namenom soočenja in (raz)rešitve. S konkretnimi koraki oz. orodji, ki ti jih posredujem, se v vsakdanjih situacijah lažje soočaš z izzivi, poleg tega pa te orodja podpirajo, da v praksi resnično utelesiš spremembo, ki se odvije v drugem delu terapije.

Po pogovoru sledi terapevtski del, kjer te intuitivno vodim do najglobljih občutkov v povezavi s temo in namero, ki se je skristalizirala skozi pogovor. Intuicija me vodi do izvora situacije, pri čemer se situacije dotaknem do tiste mere, kolikor si v danem trenutku pripravljena pogledati resnici v oči in zdržati z občutki, ki jih nosiš v sebi. V moji naravi je, da v ljubezni držim varen prostor za preizkušnje, s katerimi se soočaš, s čimer te podprem, da začutiš resnico v sebi in se soočiš z občutki, ki si jih kot otrok ali tekom odraščanja potlačila in skrila v sebi. Na terapiji daš priložnost sebi in svojim občutkom, da se izrazijo in s tem sprostijo iz tvojega telesa. Sledi olajšanje, prazen prostor pa napolniš z novo, višjo vibracijo. Po vsaki terapiji sprostiš svoja bremena in zaživiš bolj čisto verzijo sebe.
Energijska terapija poteka v obliki intuitivnega vodenja skozi proces zdravljenja izpostavljene tematike (vodim te skozi blokado) in primarno poteka na energijski ravni (vključuje pa tudi čustveno, mentalno in fizično raven). 

Za dodatna vprašanja o načinu dela ali za termin za Souling terapijo mi piši na ana@souling.si.

 

Učinki Souling terapije

Souling terapija te podpre na vseh ravneh (fizično, čustveno, mentalno, energijsko). Njeni učinki so sinergija:
– reprogramiranja podzavesti in tvojih osebnih prepričanj,
– sproščanja in nevtralizacije ujete čustvene bolečine (čustveno odklepanje),
– soočenja s seboj in svojo senco (s svojimi strahovi),
– transformiranja bolečine v notranjo moč,
– odpiranja tvojega srca in
– širjenja tvoje zavest.

Čeprav imajo terapije skupne točke, pa nobena terapija ni enaka. K vsakemu pristopim na svoj način. Vsakemu resnico predstavim malo drugače, predvsem pa najdem način za sprostitev notranje napetosti ter uporabim besede in primere, ki podprejo tebe in odprejo tvoje srce. Intuicija me vodi do modrosti, ki so namenjene tvojemu osebnemu razvoju in notranjemu preboju. Bolj kot vse besede pa šteje izkušnja sama – biti s seboj, s svojimi občutki in čustvenimi odzivi. Biti na varnem in v objemu sprejemanja vsega, kar se izrazi, na podoben način kot bi si želel vsak otrok, da je nekdo ob njem, ko bi ga potreboval in ko ne bi razumel, kaj se v njem dogaja.

V kolikor začutim ti bolj podrobno pojasnim tudi, kako lahko svojo izkušnjo čutenja in terapevtskega dela preneseš v svoje vsakdanje življenje, da se zmoreš s situacijami soočiti vedno bolj pogumno in samozavestno. S terapije prideš domov opremljen/a s pristopom, ki podpira tebe v dani situaciji, predvsem pa se naučiš biti s seboj in v svojem srcu ne glede na okoliščine zunaj tebe. Želim si, da sčasoma postaneš sam sebi najboljši terapevt.

Teme in področja dela

Na tem mestu navajam nekatere teme in področja, s katerimi se srečujem v okviru svojega terapevtskega dela. Naj bolj konkreten prikaz služi kot orientacija in spodbuda, kaj vse je možno spremeniti tako na energijskih ravneh kot na fizični ravni. 

V prvi vrsti me življenje vodi v smer podpore zavestnim in prebujajočim ženskam. Vračanje v srce, da vsaka ženska postane najboljši terapevt sama sebi, in da vsaka mama postane pristna, intuitivna mama za svoje otroke, je glavno vodilo mojega delovanja na Novi Zemlji.

Še posebej čutim da lahko s svojimi izkušnjami in svojo energijo podpiram mame in druge ženske ter zavestne pare predvsem na področju zavestne komunikacije v odnosih, intuitivne ali 5D vzgoje, zavestnega partnerstva in energijske postavitve v času nosečnosti in priprave na porod.

Na poti do izvornih moči se soočimo s številnimi blokadami, ki nas ovirajo na poti do pristnega izraza sebe. Na terapijah skupaj poiščeva izvor teh blokad, kjer korak za korakom nevtraliziraš čustvene naboje in vplive mentalnih slik. Blokade so pogosto povezane s travmatičnimi doživetji v našem življenju, npr. travmatičen porod, soočenje s smrtjo najbližjih, žalovanje ob izgubah, sobivanje v toksičnih odnosih, spolne zlorabe, izvenmaternična nosečnost, nerojeni otroci, nerazumevanje staršev v našem otroštvu in podobno. Zdravljenje odnosa s starši oz. tistimi, ki so nas vzgajali, je ključno za vračanje svoje pristne moči.

Pogosto pridejo do mene stranke, ki se soočajo s situacijo, kjer kot empati živijo v odnosu z narcisom. Na individualnih posvetih sprostiš notranje blokade, pozdraviš svoje najglobje rane in ozavestiš svoje močne in šibke točke, kar ti omogoča, da zmoreš opolnomočena sobivati v toksičnem (partnerskem) odnosu vse do takrat, ko si dovolj močna in stabilna, da lahko stopiš na svojo samostojno pot. 

Delati z Ano je v pravo veselje. Kar nekaj let sem mentalno, čustveno in duhovno rasla sama, brez direktne pomoči drugih. Do najinega sodelovanja je prišlo spontano, nepričakovano. Anina podpora mi je zelo dobrodošla, saj sem v obdobju življenja, ko si potrebujem razjasniti pomembne stvari v življenju ter za naprej postaviti smernice in dobre temelje.
Ključ pri tem pa je najprej dobro pomesti pred svojim pragom. Ana te v procesu vodi tako naravno, enostavno, prijetno, da imaš občutek da se družiš z najboljšo prijateljico, ki ji brez problema lahko zaupaš, hkrati pa vzame vlogo tako tvoje mame, ki te bo zaščitila pred vsem slabim, kot tudi vlogo duhovnega voditelja, ki ti bo povedal modrost, ki jo moraš 
v tistem trenutku slišati.
Spremembe v mojem življenju se dogajajo tako, kot najino sodelovanje: prijetno, nepričakovano in spontano. Imam občutek moči in večjega zavedanja. Se veselim nadaljnjih poti, ki se mi z vsem tem odpirajo. Meditacija, tečaji ter knjige za samopomoč in podobne zadeve zelo pomagajo, Ana pa tu doda še precej pospeška pri napredovanju v rasti in splošnem zadovoljstvu v življenju.

Darija O.